Коментар на Соня Колтуклиева, 5 GmediAРадостин Василев, по-известен като Руди Гела, ренегат

...
Коментар на Соня Колтуклиева, 5 GmediAРадостин Василев, по-известен като Руди Гела, ренегат
Коментари Харесай

Соня Колтуклиева: Радостин Василев няма кураж да се изправи срещу мен, ползва марионетка

Коментар на Соня Колтуклиева, 5 GmediA

Радостин Василев, по-известен като  Руди Гела, отстъпник от чалга-секцията на " ИТН ", няма топки да се изправи непосредствено против топ-журналистката Соня Колтуклиева, по тази причина употребява някаква своя приятелка- дали му е държанка или единствено я употребява за " мокри поръчки "  - не ни интересува. Тя се хвали пред приятелките си, че е интимна с него, той гневно отхвърля. Даже написа в скришен донос против няколко медии до Бойко Рашков на 7 юни, че се тормози за своята " полова цялост ", както и за брачната половинка си (?!), въпреки с полицайката Нина Петкова да са разграничени от година и половина, а от март 2022 година да имат формален бракоразвод, по това време тя дори е била бременна от новия си мъж.  Ралица Младенова подала просба в Софийски областен съд през октомври. Защо? Защото се била обидила на Соня Колтуклиева... на 13 юни  - денят, в който авторитетната журналистка разяснява напускането на Радостин Василев и останалите отцепници от Има Такъв Народ като пазарене на предатели и камикадзета.

Крехката й психика на психоложка, с тапия от академията на Министерство на вътрешните работи, е била засегната от сравнението с " неуспяла фолкаджийка ",  твърдейки, че го е видяла в пост на Колтуклиева във Facebook.

Личните Инстаграм и Facebook профили на  38-годишната остаряла мома са изпълнени с компютърно обработени фотоси, несъразмерен фотошоп, надути устни и предизвикателни пози, по този начин типични за фолкаджийките, тръгнали да пробиват в чалгата.  На 3 юли ПИК разгласява папарашки фотоси и видео от рождения ден на разголената Ралица по време на среднощен пир в чалга-бара " Мамалука ", в Пефкохори. В същото село има 3 къщи избягалият от българското правораздаване в Дубай някогашен хазартен необут Васил Божков. Тъкмо неговата съпартийка  Елена Фичерова е персонален юрист на Ралица Младенова . Помните ли грандиозния скандал с нея - първият в мандата на кабинета " Петков ". След като стана ясно, че е била съучредител на партията на Черепа, а пък Бойко Рашков я е назначил за началник-кабинет, Елена Фичерова небрежно изхвърча от Министерство на вътрешните работи и потъна някъде...

Как на обществената сцена се появява  безусловно незнайната Ралица Младенова?  На 15 април няколко уеб страницата разгласяват заглавия: " Министър Руди Гела атакува ресторант, с цел да търси погрешна държанка! " Разказва се, че той влетял в първокласния ресторант " 101 ", тя пък избягала и се скрила в тоалетната, той я викал да излезе... " Никой не опровергава " клозетната сцена ", цялостно безмълвие. Защо ли?! Историята е малко по-различна и ПИК разкри истината преди всички.

На 29 март Ралица Младенова отива за следващ път в ресторант " 101 ", където я познават като постоянна клиентка, само че този път е със специфична задача . Към 12:30 ч. позвънява на Радостин Василев, с цел да му заяви, че от заведението си е тръгнал Александър Сталийски и тя самата си тръгва; в 12:52 ч. двамата заговорници се разминават, а Радостин Василев стремглаво нахлува в комплекса, в компанията на Владимир Харизанов, заместник-министър на спорта, Венцислав Петков, изпълнителен шеф на " Национална спортна база ", Александър Тодоров, изпълнителен шеф на " Български състезателен тотализатор " и още някакви мъже - Сашо и Венци са му другари от детинството в Плевен и той ги прави началници, скоро откакто на 13 декември 2021 година става министър на спорта. Нападателите стартират да снимат втрещените клиенти, да се държат надменно, да заничат даже в детския ъгъл, плашейки майките с деца. На въпрос на шокираната шефка Мирела Якубовска: кои сте вие, какво желаете, Радостин Василев дава отговор: " Аз съм министърът, аз съм същинският притежател. Всичко тук е мое! "

По-късно стартира същинска война на Руди Гела с наемателите на спортния комплекс. На 2 декември, в изявление по ПИК тв, вицепремиерът от Има Такъв Народ Гроздан Караджов описа пред Соня Колтуклиева по какъв начин за малко да се сбият със спортния министър от Има Такъв Народ на съвещание на кабинета " Петков ", тъй като Руди Гела изискал шефката на ДНСК да взе участие във видео; той - в " основната роля ", а ГДБОП - в " поддържащата роля ", с цел да разгромят спортния комплекс " Диана " в непосредствено лъчение по Facebook. Шефката на ДНСК отказала да се появи в такова неуместно шоу и помолила районния министър Караджов за помощ, още повече, че инспекциите не открили проблеми в стопанисването на обекта.

След нападението на 29 март, спортният министър стартира да се хвали по медиите, че ще затвори комплекса и ще има арести.  Съдът позволява разногласието в интерес на наемателите, видео-материалите и сигнал против самозабравилия се министър са входирани в икономическа полиция и в СГП.  Ралица Младенова повече не се вяства в ресторант " 101 ".  Обаче, сигурно скоро ще й се наложи да дава показания по екшъна в спортния комплекс, тъй като се води прокурорска кореспонденция в Софийска градска прокуратура и следствие на КПКОНПИ за спор на ползи и предварителна защита на корупцията.

Вижте какъв вулгарен сериал е нагласил Руди Гела, разгневен, че е бил зарязан от Соня Колтуклиева след 11-месечно другарство, със смс на 3 юни:   " Край. Не желая да те виждам повече. Аз пребивавам в Лондон, ти обитаваш Чалгария. Тези две планети се срещат за малко и се разминават вечно. "

На 25 август Соня Колтуклиева качва във Facebook шеговит колаж от фотоси на мургавите сътрудници: Руди Гела по какъв начин си прави селфи в асансьор и Ралица Младенова с профилна фотография на Мики Маус със междинен пръст.

Само 15 минути по-късно стартира безпрецедентен- освен за България, само че и за света, кибер-терор против известната журналистка, с денонощни позвънявания по телефона, с вулгарни известия във Вайбър, УотсАп и Телеграм, със фотоси и видеа с порнографско наличие. Този денонощен тормоз продължава към този момент 3 месеца, очевидно поръчителят не се отхвърля. Добрата вест е, че след огромно следствие на ГДБОП,  Софийска районна прокуратура стартира досъдебно произвеждане, по което най-вероятно ще бъдат разпитани Радостин Василев и Ралица Младенова.

На 2 септември прокурор от Софийска районна прокуратура оповестява на Соня Колтуклиева, че Ралица Младенова, посредством адвокатката си Елена Фичерова е подала сигнал против нея за телефонен тормоз . Топ-журналистката изяснява - пред прокурорката и в медиите - че е позвънила 2 пъти за по няколко секунди на Ралица Младенова на номера, разгласен в нейния уебсайт, с цел да я попита: за какво е изпратила известие на приятелката й Бояна Шарлопова с ужасни ругателства, в случай, че те двете не се познават и в никакъв случай не са се пререкавали за нищо. Даже в противен случай, ПИК и още няколко медии разгласиха коментар на Соня Колтуклиева, в който тя укорява Кирил Петков, че не пази Лена Бориславова за абсурда с " парапета ", че Даниел Лорер показва брачната половинка си Виолета като елементарна секретарка на Асен Василев, а Радостин Василев не застава в поддръжка на Ралица Младенова след изявленията за " тоалетната драма " в ресторант " 101 ". П рокурорката аргументирано приключва преписката и дори счита, че написаното от Ралица Младенова до Бояна Шарлопова е засегнатост и клюка против самата Соня Колтуклиева.

На 3 и 4 септември Радостин Василев, в двата си профила във Facebook, стартира отвратителна мутренска акция против Соня Колтуклиева, обстрелвайки я с брутални обиди и тотални измислици, заплашвайки да я " занули " като журналистка . На 9 септември, като кандидат-депутат на " Продължаваме промяната ", в студиото на Сашо Диков, афишира, че е направил 20-минутен запис на техен персонален телефонен диалог, в който разясняват Бойко Борисов, Делян Пеевски, Владислав Горанов, Сотир Цацаров, и той има намерение да го пусне в мрежата. Колтуклиева му дава отговор, че всичко, което му е споделила, към този момент е разказвала в медиите по времето, когато цялата страна е изправена да води война с нея, поради сериозните й изявления.  Става ясно, че Руди Гела е сериен подслушвач,  който - по личните му самопризнания! - е направил противозаконни записи от срещи с Татяна Дончева, Илиана Раева и строителите на зала " Арена Бургас ", а пък Петко Петков изпада в смут, че синът му Кирил също е бил записван.

Откровеният роман на Соня Колтуклиева за връзките й с Радостин Василев е прочетен в ПИК от един милион читатели. Тя продължава да прави сензационни разкрития за неизгодни контракти, подписвани по време на печалния и абсурден престой на Руди Гела в Спортната палата; някои от тях към този момент са дадени от служебния министър Весела Лечева на прокурор, ГДБОП и КПКОНПИ.

Уплашен и разгневен от разкритията на топ-журналистката, ето какво измисля огромният експерт по " спортно право " Руди Гела - Ралица Младенова да съди Соня Колтуклиева за обидни квалификации . При това й погаждат замърсен номер. Съдийката от Софийски областен съд Боряна Венциславова Петрова дава ход на делото на 21 октомври.  Никой не търси топ-журналистката да я осведоми, както е по закон . Цяла България я вижда по какъв начин прави всекидневни директни репортажи по ПИК тв, изявленията с известни политици и магистрати, а неочакваното й нахлуване с остри въпроси към Кирил Петков и Христо Иванов се разпостранява стремително - от уеб сайтове, Facebook, Инстаграм и Тик-Ток, като прави рекордните 2 милиона гледания! На 9 декември ПИК излъчва репортаж за инцидентната среща на Соня Колтуклиева с Кирил и Линда Петкови в аероплан на Bulgaria air за Лондон.  На 11 декември, неделя, когато Колтуклиева е към този момент в командировка в Париж, от съседката си в София напълно инцидентно научава, че във входа на кооперацията е залепена призовка, адресирана от СРС до нея. След голям брой телефонни позвънявания, съумява да разбере, че Ралица Младенова е почнала гражданско дело против нея за 5 000 лв., а съдийката е почела желае на ищцата да бъдат блокирани сметките й във всички банки на територията на България.  Според адв. Екатерина Димитрова, която поема отбраната й, в случай че съседката инцидентно не е видяла призовката, единствено след 3 дни е изтичал срокът за съобщение и по-сетне Колтуклиева е щяла да бъде лишена от опцията да показа своята позиция и причини.

Кой се опитва да вкара топ-журналистката в капан?  От кого се опасява или на кого прави услуга съдийката Боряна Венциславова Петрова, специалистка по бракоразводни каузи? Стотици хиляди българи чакат правдивост, само че редът им в правосъдните зали не излиза с години! За сметка на това Софийски областен съд незабавно се задейства, с цел да удовлетвори  някаква глезла, която не желае да я съпоставят с фолкаджийка, въпреки да се държи тъкмо като фолкаджийка; другарка на най-големия чалгар в българската политика; защитавана от съпартийка на обвинения дезертьор в Дубай Васил Божков-Черепа!  Това ли е " правосъдната промяна " на " Промяната " и на " жълтопаветниците "?

 


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР